BMW komt met R120G/S

Een BMW R1200GS is ook maar een BMW R1200GS moet Fabio Marcaccini, eigenaar van Unit Garage, gedacht hebben. Daarom komt het Italiaanse bedrijf met een ongekend gave ombouwkit waarmee je een GS in een handomdraai een retro-uiterlijk geeft. De kit past op alle GS’en die gemaakt zijn vanaf 2004 en kost zo’n 4.000 euro.

Wellicht nog beter nieuws is dat Bert Duursma, bekend van BERRT Allroad Reizen en Trainingen, sinds kort de Nederlandse importeur is van de R120G/S-kit. Het importeurschap is nog zo pril dat zijn eigen kit zelfs nog onderweg is. Binnenkort kun je R120G/S dus bewonderen en dat is gezien de aanschafprijs van de kit wellicht geen overbodige luxe.

Nu al enthousiast? Surf dan naar www.berrt.nl. Op deze site staan onder andere alle contactgegevens van Duursma.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.