KTM Moto3 te koop

Misschien wat vroeg voor onder de kerstboom, maar je hebt nog even om te sparen. Dit wil je echt wel hebben, een raceklare Moto3-productiefiets van KTM… Het kan want het model is echt te koop. KTM gaat de markt op met de racer die ze in recordtijd hebben ontwikkeld tot racewinnend product, dezelfde machine die wordt gebruikt in de Moto3 én in de Red Bull Rookies Cup. Het komt zelden voor dat een Grand Prix-machine (of in elk geval de basis daarvoor) het ooit haalt tot de consument.

Daar wil KTM met de Moto3-racer verandering in brengen en dus hebben ze bij de ontwikkeling van het ding gelijk gedacht aan hoe ze dit zouden kunnen bewerkstelligen. Het resultaat is het hier afgebeelde fietsje wat met een gezonde 37 kilowatt bij een drooggewicht van 83 kilo het anderen op een circuit serieus moeilijk kan maken. De motor wordt beperkt geleverd en de bestellijn is ook maar beperkt open, tussen 1 juli en 1 oktober. En oh ja, het kost je 45.000 euro (exclusief BTW).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?