Koop een kerstboom voor Iwema

Nog steeds is Jasper Iwema onze enige vertegenwoordiger in de GP-klassen. Maar of dat komend jaar ook het geval is… De kans is reëel dat er geen Nederlander in de Moto3 zal rijden want Iwema heeft nog geen onderdank voor 2012 gevonden. Een zorgelijke situatie.

Zoals zo vaak is geld een belangrijke oorzaak in de moeilijk lopende onderhandelingen. Op dit gebied is alle hulp, hoe klein of hoe symbolisch ook, welkom. Speciaal daarvoor is de fanclub van Jasper Iwema de kerstbomenactie begonnen. Koop zo’n boom, steun de coureur uit Hooghalen en breng de gezelligheid in huis. Zie hier een klassieke win-win-win-situatie.

De kerstbomen zijn op woensdagmiddag en zaterdag te koop aan de Stationsstraat 2 te Hooghalen. Voor de meesten waarschijnlijk een stuk rijden maar denk aan het goede doel en vergeet vooral ook die kerstgedachte niet! Namens Iwema en alle Nederlandse raceliefhebbers alvast bedankt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.