13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Koop een kerstboom voor Iwema

Nog steeds is Jasper Iwema onze enige vertegenwoordiger in de GP-klassen. Maar of dat komend jaar ook het geval is… De kans is reëel dat er geen Nederlander in de Moto3 zal rijden want Iwema heeft nog geen onderdank voor 2012 gevonden. Een zorgelijke situatie.

Zoals zo vaak is geld een belangrijke oorzaak in de moeilijk lopende onderhandelingen. Op dit gebied is alle hulp, hoe klein of hoe symbolisch ook, welkom. Speciaal daarvoor is de fanclub van Jasper Iwema de kerstbomenactie begonnen. Koop zo’n boom, steun de coureur uit Hooghalen en breng de gezelligheid in huis. Zie hier een klassieke win-win-win-situatie.

De kerstbomen zijn op woensdagmiddag en zaterdag te koop aan de Stationsstraat 2 te Hooghalen. Voor de meesten waarschijnlijk een stuk rijden maar denk aan het goede doel en vergeet vooral ook die kerstgedachte niet! Namens Iwema en alle Nederlandse raceliefhebbers alvast bedankt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen