Boxx Corp’s ‘kofferbrommer’ gepresenteerd

Na jaren van proberen, testen en opnieuw beginnen is Boxx Corp’s ‘kofferbrommer’ af. Volgens visordown.com is deze elektrische motor maar net iets langer dan een meter. De topsnelheid bedraagt ongeveer 40 kilometer per uur terwijl je 36 kilometer ver kunt komen voordat de accu leeg is. Het opladen duurt een paar uur.

De vanaf prijs bedraagt 3000 euro. Inclusief een tweede accu en een snellader zit je echter al op 4000 euro. Nog gekker? Zoals je mag verwachten zijn er nog veel meer accessoires verkrijgbaar. Datzelfde geldt ook voor de kleuren, bedenk er eentje en de ‘kofferbrommer’ kan er in geleverd worden.

Meer informatie is te vinden op www.visordown.com of op www.boxxcorp.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.