13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Boxx Corp’s ‘kofferbrommer’ gepresenteerd

Na jaren van proberen, testen en opnieuw beginnen is Boxx Corp’s ‘kofferbrommer’ af. Volgens visordown.com is deze elektrische motor maar net iets langer dan een meter. De topsnelheid bedraagt ongeveer 40 kilometer per uur terwijl je 36 kilometer ver kunt komen voordat de accu leeg is. Het opladen duurt een paar uur.

De vanaf prijs bedraagt 3000 euro. Inclusief een tweede accu en een snellader zit je echter al op 4000 euro. Nog gekker? Zoals je mag verwachten zijn er nog veel meer accessoires verkrijgbaar. Datzelfde geldt ook voor de kleuren, bedenk er eentje en de ‘kofferbrommer’ kan er in geleverd worden.

Meer informatie is te vinden op www.visordown.com of op www.boxxcorp.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen