KTM presenteert MotoGP-team

Red Bull KTM Factory Racing presenteerde maandag in het Oostenrijkse Munderfing alle raceteams. Waaronder natuurlijk ook het Moto3-team van Bo Bendsneyder en het nieuwe Moto2-team. Met hierin de eer aan huidig Moto3-kampioen Brad Binder en Miquel Oliveira (foto onder). De meeste ogen waren echter gericht op het MotoGP-team waarvoor Pol Espargaró en Bradley Smith uitkomen.Mika Kallio verscheen er in Valencia met een wild card al mee aan de start, maar vandaag werd hij dan officieel onthuld. De KTM RC16 2017. “Op dit moment is de stier (zo genoemd vanwege hoofdsponsor Red Bull, red) nog een beetje raar, maar het voelt wel goed. Hoewel KTM nieuw is in de MotoGP maken we gigantische stappen”, aldus Pol Espargaró. 

Bradley Smith heeft het vooral over de druk die hij voelt. “Dit is iets waar je de hele carrière naartoe werkt, maar als je er dan eenmaal bent voel je de spanning, maar ik zie het vooral als een kans. Ik ben nieuwsgierig om te zien wat 2017 brengt.” Anders wij wel! En zoals te zien in onderstaand fotoalbum: KTM’s MotoGP-machine ziet er in ieder inderdaad uit als een beest. “De ontwikkelaars hebben hard gewerkt”, aldus Team Manager van KTM’s grote MotoGP-avontuur, Mike Leitner. 

Foto’s: KTM , Sebas Romero

 

[justified_image_grid ids=24580,24581,24582,24583,24584,24585,24586,24587,24588,24589,24590,24591,24592,24593]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?