LCR Honda wisselt kleuren weer af

Het LCR Honda-team doet nu al een paar jaar met wisselende kleurstellingen, al leek het er verleden jaar op dat daar met sponsoring van beleggingsfirma CWM een eind aan kwam. En toen werd CWM plots onderdeel van een politieonderzoek naar witwaspraktijkten.

Nu is het team van Lucio Cecchinello plots weer terug met wisselende kleurstellingen. Het idee is met kleine sponsorcontracten te werken, die zich toespitsen op lokale markten. Dus niet met Merk A op de kuipen rijden in Land B, terwijl dat merk daar helemaal niets doet. 

Bevestigde merken zijn Rizoma, GIVI en Castrol. Die drie merken verdelen de hoofdsponsortaken over in totaal zes Grand Prix. 

  • GIVI: GP van Qatar
  • Rizoma: GP van Amerika, de GP van Catalunya en de GP van Silverstone
  • Castrol: GP van Misano en de GP van Sepang

Wat er de overige races op de kuipen prijkt maakte het team nog niet bekend.

 

[justified_image_grid ids=23494,23495,23496,23497]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?