Liefdadigheidsveiling voor aardbeving

SBK-organisatie Infront Motorsports meldt dat een begin is gemaakt met de veiling van racememorabilia. Het gaat om vooral heel begerenswaardige spullen ten gunste van de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Italië, afgelopen juni. Bijna alle teams en rijders hebben een bijdrage geleverd. Sla je slag en help ook de medemensen, wij zien een klassieke win-win-situatie ontstaan.

De volledige opbrengst gaat zoals te verwachten naar de slachtoffers maar ook naar de hulporganisaties die nog steeds hun handen vol hebben in het getroffen gebied. De veiling wordt in delen geknipt en gehouden bij verschillende evenementen. Meer informatie is te vinden op de site van members.ebay.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.