maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Live: Persconferentie Suzuki MotoGP

Eerst was het de beurt aan Yamaha en Ducati. In persconferenties stelden zij het 2017-team aan ons voor. Hierbij werden natuurlijk ook de motoren ‘onthuld’, maar tot de teleurstelling van velen is de kans groot dat zij de échte 2017-modellen nog niet bij zich hadden.

Team Suzuki Ecstar laat hun 2017 GSX-RR zondag aan het grote publiek zien. Hopelijk kunnen we van Suzuki wel de definitieve versie zien. Om 10.00u vindt de onthulling plaats op het circuit van Maleisië, waar ook de eerste testen van dit jaar zullen worden gedaan. Via een liveverbinding op de website en de Facebookpagina van het team is de presentatie te volgen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen