Live: Persconferentie Suzuki MotoGP

Eerst was het de beurt aan Yamaha en Ducati. In persconferenties stelden zij het 2017-team aan ons voor. Hierbij werden natuurlijk ook de motoren ‘onthuld’, maar tot de teleurstelling van velen is de kans groot dat zij de échte 2017-modellen nog niet bij zich hadden.

Team Suzuki Ecstar laat hun 2017 GSX-RR zondag aan het grote publiek zien. Hopelijk kunnen we van Suzuki wel de definitieve versie zien. Om 10.00u vindt de onthulling plaats op het circuit van Maleisië, waar ook de eerste testen van dit jaar zullen worden gedaan. Via een liveverbinding op de website en de Facebookpagina van het team is de presentatie te volgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?