Wat Márquez kan…

Het is een vak apart, rijden als het heeft gesneeuwd. Veel motorrijders beginnen er niet aan. Met goede tractiecontrole, de juiste rijmodi en ABS is het een stuk beter te doen. Daar leek Marc Márquez niet echt mee bezig toen hij met zijn Honda RC213V de skipiste opging. ‘Wat Marc Márquez kan, dat kan ik ook’, moet de dame uit dit filmpje gedacht hebben. Ze richt zich tot de wereldkampioen wanneer ze zegt: “Ik heb geen grote ballen, maar wel grote tieten.” Juist. Tot slot wenst ze de wereldkampioen succes voor aankomend seizoen. Toch lief.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.