Living for the Weekend op TV!

Schitterend nieuws voor de Nederlandse motorcrosswereld! RTLGP zendt zondag 13 april vanaf 15.00 uur een speciaal ingekorte versie van de film Living for the Weekend uit. Een uur motorcoss op een Nederlandse niet-abonnee- of niet-betaalzender, wij kunnen het ons eigenlijk niet meer heugen en dus is het succes van filmmakers Jean-Paul Maas en Nick Janssen nog lang te niet einde. Sterker nog, het succes lijkt nu pas echt te beginnen.  

Uiteraard voor hun eigen carrière, maar onderschat vooral de impact van een commerciële zender die door praktisch alle Nederlanders te ontvangen is. Buiten Eurosport 2 en MotorsTV, zenders die jammer genoeg niet in het standaardpakket zitten, moet je echt zoeken naar beelden van onder andere tweevoudig wereldkampioen (!) Jeffrey Herlings en van Glenn Coldenhoff. Waarom? Precies, omdat veelal de traditionele sporten als turnen, korfbal, hockey en volleybal uitgezonden worden.  

Juist documentaires als Living for the Weekend laten perfect – veel beter dan bijvoorbeeld een wedstrijdsamenvatting van een minuut of vier – zien wat voor fantastische wereld de crosswereld is. Betere promotie voor je sport is er eigenlijk niet. Zeker als je bedenkt dat twee wereldtitels en heel veel podiumplaatsen blijkbaar al niet voldoende zijn om zenders te doen overtuigen meer aandacht te besteden aan cross. 

Iedereen met ook maar een beetje passie voor tweewielers is dus ‘verplicht’ te kijken. Alles voor de kijkcijfers; deze uitzending moet een klapper worden! Zo’n zestienduizend mensen zagen Living for the weekend in de bioscoop, dus een succes is binnen handbereik.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.