13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Living for the Weekend op TV!

Schitterend nieuws voor de Nederlandse motorcrosswereld! RTLGP zendt zondag 13 april vanaf 15.00 uur een speciaal ingekorte versie van de film Living for the Weekend uit. Een uur motorcoss op een Nederlandse niet-abonnee- of niet-betaalzender, wij kunnen het ons eigenlijk niet meer heugen en dus is het succes van filmmakers Jean-Paul Maas en Nick Janssen nog lang te niet einde. Sterker nog, het succes lijkt nu pas echt te beginnen.  

Uiteraard voor hun eigen carrière, maar onderschat vooral de impact van een commerciële zender die door praktisch alle Nederlanders te ontvangen is. Buiten Eurosport 2 en MotorsTV, zenders die jammer genoeg niet in het standaardpakket zitten, moet je echt zoeken naar beelden van onder andere tweevoudig wereldkampioen (!) Jeffrey Herlings en van Glenn Coldenhoff. Waarom? Precies, omdat veelal de traditionele sporten als turnen, korfbal, hockey en volleybal uitgezonden worden.  

Juist documentaires als Living for the Weekend laten perfect – veel beter dan bijvoorbeeld een wedstrijdsamenvatting van een minuut of vier – zien wat voor fantastische wereld de crosswereld is. Betere promotie voor je sport is er eigenlijk niet. Zeker als je bedenkt dat twee wereldtitels en heel veel podiumplaatsen blijkbaar al niet voldoende zijn om zenders te doen overtuigen meer aandacht te besteden aan cross. 

Iedereen met ook maar een beetje passie voor tweewielers is dus ‘verplicht’ te kijken. Alles voor de kijkcijfers; deze uitzending moet een klapper worden! Zo’n zestienduizend mensen zagen Living for the weekend in de bioscoop, dus een succes is binnen handbereik.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen