Lowes wereldkampioen Supersport

Yamaha-rijder Sam Lowes heeft vandaag zijn aller eerste wereldtitel ooit behaald. De Brit kwam als tweede over de finish tijdens de World Supersport race, achter winnaar Kenan Sofuoglu. De wedstrijd werd met een rode vlag gestopt in de laatste ronde, door een crash van Christian Iddon die op dat moment derde lag. De MV Agusta-rijder was in staat om binnen de tijd limiet in de pits terug te zijn om op het podium te mogen staan, want het resultaat werd gebaseerd op de doorkomst van de vorige ronde.  
 
Van der Mark kwam als zesde over de finish voor zijn Pata Honda teamgenoot Lorenzo Zanetti. Michael staat op de vierde plek in de tussenstand met 117 punten, op de derde plaats staat Fabien Foret met 134 punten. 
 
Foto: Graeme Brown/GeeBee Images

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.