woensdag 28 februari 2024

Maak kans op het boek Impact!

Ruim twee jaar geleden werd de motorsportcarrière van Joey Litjens ruw verstoord. Op donderdag 21 mei 2009 ging het op stratencircuit de Varsselring in Hengelo (Gelderland) finaal mis. De jonge coureur klapte op hoge snelheid tegen een boom aan en liep zware zenuwschade in zijn rechterarm op. Artsen vrezen dat hij met één functionele arm moet gaan leren leven, maar daar wil Joey niets van weten. De voormalige GP-rijder knokt voor wat hij waard is en boekt verbazingwekkende resultaten.

Impact vertelt het verhaal van een 21-jarige topsporter die al op vroege leeftijd zijn droom, de top in de mondiale wegracewereld behalen, los moet laten. Samen met auteur Jarno van Osch beleeft Joey Litjens nogmaals de mooie, maar heftige racejaren die hij kende. De Limburgse coureur blikt terug op de periode dat hij onverslaanbaar is in de Aprilia Junior Cup, de Europese weg bewandelt om uiteindelijk te kunnen strijden om felbegeerde WK-punten, succesvol opkrabbelt in de EK Superstock 600 en uiteindelijk zijn carrière ziet stranden door een zware crash. In Impact gaat Joey in op de mentale strijd die hij jaren heeft moeten leveren om topsport te bedrijven en nu wederom voert om een ‘nieuw’ leven op te bouwen.

Deel het bericht over deze actie op Facebook en je maakt automatisch kans op het winnen van ‘Impact, de crash die Joey Litjens’ leven veranderde’. Deelnemen kan tot en met maandag 20 augustus. Een dag later wordt hier op de facebook-pagina van MOTOR Magazine bekend gemaakt wie er gewonnen heeft!

Succes!

Foto: Guus van Goethem

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen