Ramon maakt comeback in Mill

Tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon heeft de Red Bull Pro Nationals, komend weekend in Mill, uitgekozen om zijn comeback te maken. Ramon komt terug van een carrièrebedreigende blessure, oplopen tijdens de GP van Lommel vorig jaar. In de eerste dagen na de crash was hij zelfs verlamd…

“Het is geen geheim dat ik graag weer wil rijden” aldus de sympathieke Belg. “De wedstrijd in Mill is ideaal voor mij. Ik hoop dat mijn fans niet gelijk te veel van mij verwachten aangezien ik net weer teug ben op de motor. Maar ik kijk er echt naar uit om weer in actie te komen.”

Kijk voor meer informatie op www.redbullpronationals.nl. Op nieuwsblad.be staat een interview te lezen van een paar maanden geleden. Crossliefhebbers mogen dat interview met Ramon echt niet overslaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.