maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ramon maakt comeback in Mill

Tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon heeft de Red Bull Pro Nationals, komend weekend in Mill, uitgekozen om zijn comeback te maken. Ramon komt terug van een carrièrebedreigende blessure, oplopen tijdens de GP van Lommel vorig jaar. In de eerste dagen na de crash was hij zelfs verlamd…

“Het is geen geheim dat ik graag weer wil rijden” aldus de sympathieke Belg. “De wedstrijd in Mill is ideaal voor mij. Ik hoop dat mijn fans niet gelijk te veel van mij verwachten aangezien ik net weer teug ben op de motor. Maar ik kijk er echt naar uit om weer in actie te komen.”

Kijk voor meer informatie op www.redbullpronationals.nl. Op nieuwsblad.be staat een interview te lezen van een paar maanden geleden. Crossliefhebbers mogen dat interview met Ramon echt niet overslaan.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen