Immense Harley op de weg te bewonderen

Ieder jaar wordt in het Brabantse Valkenswaard een dahliaparade verreden. Ditmaal staat de Bloemencorso in het teken van toprestaurants en de bijbehorende chef-koks. Tijdens 'Schuif maar aan' zal de Buurtschap Dommeldal een mooie praalwagen tonen die geïnspireerd is op chef Jonnie Boer van De Librije in Zwolle.

Zij hebben met man en macht gewerkt om op een prachtige manier een combinatie van werk (koken) en hobby (motorrijden) te creëren. Deze Harley-Davidson, hier nog als maquette, toont hoe je voedsel en keukengerei tot een motor kan vormen. Op zondag 9 september rijdt deze metershoge Harley, verfraaid met duizenden dahlia's, door het centrum van Valkenswaard.

In totaal doen er veertien buurtschappen mee aan deze parade. Wil je het eindresultaat zien? Meer informatie over de dahliaparade van Valkenswaard vind je op www.bloemencorsovalkenswaard.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?