maandag 15 april 2024

Immense Harley op de weg te bewonderen

Ieder jaar wordt in het Brabantse Valkenswaard een dahliaparade verreden. Ditmaal staat de Bloemencorso in het teken van toprestaurants en de bijbehorende chef-koks. Tijdens 'Schuif maar aan' zal de Buurtschap Dommeldal een mooie praalwagen tonen die geïnspireerd is op chef Jonnie Boer van De Librije in Zwolle.

Zij hebben met man en macht gewerkt om op een prachtige manier een combinatie van werk (koken) en hobby (motorrijden) te creëren. Deze Harley-Davidson, hier nog als maquette, toont hoe je voedsel en keukengerei tot een motor kan vormen. Op zondag 9 september rijdt deze metershoge Harley, verfraaid met duizenden dahlia's, door het centrum van Valkenswaard.

In totaal doen er veertien buurtschappen mee aan deze parade. Wil je het eindresultaat zien? Meer informatie over de dahliaparade van Valkenswaard vind je op www.bloemencorsovalkenswaard.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen