Mail en win een gave cross-DVD!

Natuurlijk, motorcrossliefhebbers zullen geen genoeg kunnen krijgen van ‘Living for the Weekend’. Toch zijn wij er ook zeker van dat alle anderen met een passie voor motorfietsen zullen genieten van de prachtige beelden en bijzondere achtergronden. Het is namelijk geen film, maar een documentaire over het afgelopen crossseizoen, gemaakt door cameraman Nick Janssen uit Gemert.

Vanzelfsprekend werd wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings gevolgd, maar ook Glenn Coldenhoff en de Belgen Joël Roelants, Jeremy van Horebeek, Ken De Dycker, Clément Desalle en Kevin Strijbos komen uitgebreid aan bod. Wij mogen vijf dvd’s weggeven. Geen prijsvraag, geen uitgebreide vragenlijst, gewoon een simpel formulier invullen is voldoende.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.