Motor & Film > Drag Junky (2013)

Deze rubriek gaat tot dusver bijna alleen over speelfilms. Voor Drag Junky, een juweeltje van eigen bodem, maken we met plezier een uitzondering. De volmaakte triomf van de motor over de auto, weergegeven in vier scherp gemonteerde, hilarische minuten. Een kaarsrechte weg in de polder. Vanuit vogelperspectief focust de camera op een gifgroene Opel Manta. Bonkende techno zwelt aan. Het besnorde matje achter het stuur bespeurt langs de kant van de weg een motorcrosser, die naast zijn KTM in de berm staat te plassen. De automobilist stopt, kijkt de motorrijder strak aan en laat het communiceren verder over aan zijn voet op het gaspedaal. De motorcrosser stapt op zijn motor en geeft antwoord met zijn rechterhand. Twee grommende honden in de aanvalsmodus. Met rokende banden stuiven ze weg.

Meer lezen? Mis dan de extra dikke decembereditie van MOTO73 niet!

Tekst: Fanta Voogd

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?