Martin overheerst Ulster GP

De grote winnaar van de Ulster GP 2013 is Guy Martin geworden. De publiekslieveling won immers drie van de vijf belangrijkste races. De Suzuki-coureur won beide Superbike-wedstrijden en een Supersport-race. Michael Dunlop verliet Dundrod met een zege in de Superstock 1000, terwijl zijn broer William de tweede Supersport-wedstrijd van de dag wist te winnen. Beelden komen binnenkort op de website. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.