Massei maakt line-up Ten Kate Junior Team compleet

Fabio Massei rijdt komend seizoen in de kleuren van het Ten Kate Junior Team in de Superstock 1000 FIM Cup. Het jonge talent uit Rome is goed bekend in het Europees Superstock-paddock want hij heeft al bijna twintig races gereden in deze twee klassen. Naast Massei komen Michael van der Mark en Bastien Chesaux in het Superstock 600 Europees Kampioenschap uit voor het Nederlandse team.

In 2011 werd Massei negende in de Superstock 1000 FIM Cup. Daarvoor behaalde Massei een aantal zeer aansprekende resultaten in verschillende kampioenschappen. Zo won hij in 2010 onder andere het Italiaanse CIV Superstock 600-kampioenschap en behaalde als wildcardcoureur een tweede plaats tijdens de Italiaanse ronde van het Superstock 600 Europees Kampioenschap op Imola.

Fabio Massei: “Allereerst, ik ben zeer blij dat ik komend seizoen in het Ten Kate Junior Team rij. Ik kan niet wachten om over een paar weken voor het eerst met de motor te testen. Dit is mijn tweede jaar in de Superstock 1000 FIM Cup. Ik ken nu alle circuits en dat is een groot voordeel. Daardoor verwacht ik te kunnen vechten voor het kampioenschap. Natuurlijk is de strijd altijd heftig in de Superstock 1000 FIM Cup maar ik ben er zeker van dat het kan. Helemaal met steun van de professionals uit het Ten Kate Junior Team.”

Ferry Schoenmakers (teameigenaar): “Met Michael van der Mark, Bastien Chesaux en Fabio Massei hebben we drie coureurs die met de top mee kunnen. Dat is natuurlijk erg speciaal en maakt mij erg trots. Hopelijk zorgt dit voor een schitterend racejaar. Voor de openingsrace op Imola gaan we nog een aantal keer testen. Waar en wanneer maken we later bekend. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?