woensdag 19 juni 2024

Mattia Guadagnini aan de start bij Dutch Masters Oldebroek

Tijdens de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek op 1 april zal de getalenteerde Italiaan Mattia Guadagnini aan de start komen in de 500 klasse.

Guadagnini reed jarenlang aan de zijde van meervoudig wereldkampioen Antonio Cairoli en vorig jaar bij Jorge Prado binnen het Red Bull GasGas Factory team. Deze winter sloot hij een overeenkomst met Nestaan Husqvarna Factory Racing en is hiermee de enigste Husqvarna fabrieksrijder in de MXGP klasse.

Dutch Masters Harfsen: Herlings ongeslagen

De voorbereiding op het seizoen verliep voorspoedig totdat hij tijdens een training in Frankrijk hard ten val kwam en zich blesseerde. Guadagnini is weer hersteld en zal tijdens de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek zijn terugkeer maken in de wedstrijden.

Guadagnini zal het op tweede Paasdag op gaan nemen tegen o.a. Jeffrey Herlings, Romain Febvre, Calvin Vlaanderen, Jere Haavisto, Freek van der Vlist e.a. snelle rijders.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek kijk op www.dutchmastersofmotocross.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen