Maverick Viñales domineert Valencia test

Nu Jorge Lorenzo bij Yamaha is vertrokken, heeft het team minstens een waardige opvolger gevonden in Maverick Viñales. De Spanjaard was zowel tijdens de eerste testdag als de tweede de snelste. De tijden die door de top werden neergezet ontweken elkaar niet veel, maar duidelijk is wel dat Viñales nu meedoet met de grote jongens.

Op dinsdag leek Valentino Rossi de beste kaarten in handen te hebben tijdens de eerste test. Al in ronde 11 van in totaal 47 ronden zette hij voorlopig de snelste tijd van de dag neer. Na de eerste sessies was Viñales twee honderdsten sneller dan zijn teamgenoot Rossi. Op woensdag was Viñales de enige die een 1’29-er op de klok zette. Ook waren er verschillende valpartijen. Zowel Valentino Rossi, als Pol Espargaro en Andrea Iannone kwamen ten val.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.