Motorrijders in actie tegen kinder-mishandeling

Deze week is de week tegen kindermishandeling. Verschillende organisaties zijn deze week actief om zich in te zetten voor dit goede doel. Dit doen zij onder meer door voorlichting. Om die reden vraagt ook de organisatie Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) aandacht voor misbruikte- en mishandelde kinderen, waarvoor zij zich al twintig jaar inzetten. 

B.A.C.A. is een wereldwijde organisatie die ook in Nederland actief is. Hier helpende de motorrijders een veilige omgeving te creëren voor misbruikte en mishandelde kinderen. Zij helpen de kinderen in de thuissituatie, bij rechtszaken tegen daders en met hun angst. Zij nemen de kinderen in hun community op totdat de zij sterk genoeg zijn om zonder hulp weer verder te gaan. Kortom: motorrijders met een goed hart. Meer informatie is te vinden op hun website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.