woensdag 1 mei 2024

Motorrijders in actie tegen kinder-mishandeling

Deze week is de week tegen kindermishandeling. Verschillende organisaties zijn deze week actief om zich in te zetten voor dit goede doel. Dit doen zij onder meer door voorlichting. Om die reden vraagt ook de organisatie Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) aandacht voor misbruikte- en mishandelde kinderen, waarvoor zij zich al twintig jaar inzetten. 

B.A.C.A. is een wereldwijde organisatie die ook in Nederland actief is. Hier helpende de motorrijders een veilige omgeving te creëren voor misbruikte en mishandelde kinderen. Zij helpen de kinderen in de thuissituatie, bij rechtszaken tegen daders en met hun angst. Zij nemen de kinderen in hun community op totdat de zij sterk genoeg zijn om zonder hulp weer verder te gaan. Kortom: motorrijders met een goed hart. Meer informatie is te vinden op hun website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen