woensdag 4 oktober 2023

Me gras, me gras! – Terugblik

Oké, oké, het is geen gras, maar bij het zien van deze waanzinnig indrukwekkende foto moeten wij direct denken aan de beroemde uitspraak van André van Duin tijdens de achteruitrijraces. In dit geval gaat het om zijspanrijder Henk Baars en bakkenist Jermaine van Middegaal die in de beruchte linker knik voor de Molenbocht in Hengelo er in 2009 met 150 + af gaan. Oef, oef, oef… In totaal ploegt het duo zo’n 300 meter door de akker, 300 lange meters waarvan ze gelukkig redelijk ongeschonden afkomen en – geloof het of niet – enkel een aantal blauwe plekken aan overhielden. Dat geldt helaas niet voor het zijspan, want het weekeinde zit er direct op. Maar dat is uiteraard maar bijzaak bij een crash als deze.

Foto-info

FotograafGuus van Goethem
Jaar2009
OnderwerpONK Hengelo

Wetenswaardigheid

Guus werd met deze foto winnaar van de Gelders foto 2009. Als je zo’n verkiezing wint met een sportfoto, is dat echt iets bijzonders. Zelden wint namelijk een sportfoto, maar in dit geval snappen we de uitverkiezing volledig!

De foto met Rudi Markink die de wereld overging – Terugblik

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image