Meer service voor TT-publiek

Omdat de TT tot en met 2021 een contract met promotor Dorna heeft, weet Assen zich de komende jaren verzekerd van de Nederlandse Grand Prix. En dus ook van inkomsten. Daardoor kan er worden geïnvesteerd. Dat is ook noodzakelijk, want bezoekers eisen steeds meer. Wil men het toeschouwersaantal op peil houden, dan is het noodzakelijk te investeren in de voorzieningen voor het publiek. Eén van de verbeteringen van dit jaar is de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie. Daarnaast is het aantal vierkante meters vidiwall met 30% verhoogd. Dat heeft als voordeel dat de graphics beter leesbaar zijn vanaf de tribunes. En de wellicht belangrijkste verbetering zul je op weg naar het circuit merken: de nieuwe afslag van de A28 naar het circuit.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.