dinsdag 16 april 2024

Met Barracuda naar het WK Superbike in Assen: een droomkans

Heb je altijd al eens de spannende wereld van het WK Superbike van dichtbij willen ervaren? Dan biedt Barracuda Moto Benelux jou nu een unieke kans. Dankzij een speciale actie van Motomind kun je tussen 19 en 21 april gratis de motoractie op het TT Circuit Assen beleven, maar dan wel vanuit de exclusieve paddock. Als fan van motorsport én Barracuda-accessoires mag je deze kans niet missen!

Barracuda rem- en koppelingshendels: Stijl in eigen hand

De spelregels om de WK Superbike-paddock met Barracuda te ervaren

Deelnemen is eenvoudig, maar zorg dat je de volgende stappen zorgvuldig volgt:

  1. Volg Barracuda Moto Benelux op Instagram via @barracudamotobenelux.
  2. Post een foto op Instagram waarin je jouw favoriete Barracuda accessoire op je motor laat zien. Vergeet niet @barracudamotobenelux in je bericht te taggen of te benoemen.
  3. Tag of benoem de persoon die jij mee wilt nemen naar het WK Superbikes in Assen.

Volg deze stappen en maak kans op twee exclusieve kaarten voor de paddock tijdens het WK Superbikes weekend.

Een exclusieve kijk achter de schermen

Als trotse sponsor van het GRT Yamaha Racing Team biedt Barracuda je meer dan alleen toegang tot de paddock. Winnaars van de kaarten krijgen exclusieve toegang tot het team van Remy Gardner en Dominique Aegerter. Dit is je kans om een professioneel race team van binnen uit te ervaren, een unieke ervaring voor elke motorsportliefhebber.

Wil je meedoen?

Nu weet je precies wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs. Pak je camera, maak een geweldige foto van je motor met dat ene speciale Barracuda accessoire, en deel deze op Instagram. Dit is je kans om de WK Superbike paddock met Barracuda te ervaren op een manier die voor velen slechts een droom blijft.

Neem ook eens een kijkje op voor de SQ-Basic richtingaanwijzers en alle andere innovatieve producten. Hier vind je ook je dichtstbijzijnde Barracuda dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen