Met KTM naar de MotoGP op de Red Bull Ring

Allicht zijn wij Hollanders dit jaar extra KTM-fan. En niet alleen omdat onze nationale kleur overeen komt met de huiskleur van het merk uit Mattighofen. Nee, dat is puur toeval!

We zijn met ingang van 2016 nog meer KTM fan omdat we liefst drie (!) Nederlandse coureurs bij het KTM-fabrieksteam onder contract hebben. Trots als een aap met zeven… ja, vul maar in!

Glenn Coldenhoff in de MX1, Jeffrey Herlings in de MX2 en in de Moto3 hebben we natuurlijk Bo Bendsneijder. Vooral die laatste is nu extra interessant, aangezien KTM tijdens hun MotoGP thuisrace op de Red Bull Ring in Spielberg ook nog eens hun MotoGP-project de publiekelijke vuurdoop geven. En daar kun jij tijdens het weekend van 12 tot en met 14 augustus dus bij zijn. 

KTM biedt voor 179 euro namelijk het KTM Fan-Pakket. En dat geeft een aantal toffe extraatjes bovenop toegang tot het circuit op de vrijdag, zaterdag en de zondag.

INHOUD KTM FAN-PAKKET:

  • Zitplaats op de KTM-tribune (middentribune)
  • KTM HomeGP T-Shirt
  • KTM HomeGP New Era Pet
  • KTM HomeGP key-koord
  • Exclusieve motorfiets parkeerplaats
  • Coupon voor een maaltijd en consumptie

Het KTM Fan-Pakket is te bestellen via de officiële KTM-dealers. Houd er met bestellen rekening mee dat de T-shirts er in zowel vrouwen- als mannenmaten zijn, dus geef dat duidelijk door.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?