woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Michael van der Mark in beeld: het perfecte plaatje?

Het uiteindelijke doel is nog altijd hetzelfde – wereldkampioen Superbike worden –, maar de manier waarop Michael van der Mark dat ultieme doel wil gaan bereiken is in 2021 heel anders. Na WorldSBK-podiums op de Ten Kate Honda Fireblade, SBK-zeges met de Yamaha R1 moet het doel der doelen behaald worden op de nieuwe BMW M 1000 RR. Al is Van der Mark voorlopig nog wel realistisch, nadat BMW het recent verre van eenvoudig had in het WorldSBK: ‘Onze doelen zijn vrij duidelijk. Iedereen bi...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen