maandag 24 juni 2024

Michael van der Mark terug in het zadel na dijbeenbreuk

Michael van der Mark heeft een testdag op het circuit van Assen achter de rug op de M1000RR. Nu is het de bedoeling om terug te keren voor het tweede seizoen van hwet WorldSBK-kampioenschap

Het laatste beeld dat we van Michael hebben op het circuit dateert van FP1 in Estoril. Toen viel hij uit met een gebroken rechterdijbeen. Het was geen kleine klap voor Michael, die een operatie moest ondergaan en daarna aan zijn herstel moest beginnen.

Herinneringen van Michael van der Mark aan Nicky Hayden

Het laatste nieuws dat we hebben is van vrijdag j.l. toen hij voor het eerst weer op de BMW zat op het circuit van Assen voor een testdag: ‘Ik heb met mijn BMW M1000RR een testdag gereden op het TT Circuit Assen,’ zei hij – ‘het was best leuk en het stelde me in staat om te zien waar ik sta met mijn herstelproces. Het was erg nuttig en het brengt me dichter bij mijn doel, namelijk zo snel mogelijk terugkeren in de WorldSBK, hoewel het nog te vroeg is om te voorspellen wanneer. Maar ik ben er mee bezig!

In Donington rijdt llia Mykhalchyk weer in zijn plaats.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen