MON-directeur en Barry Veneman naar de KNMV UPDATE

Van links naar Barry Veneman, Johan Becker en Leon Giesbers (foto: Ad van de Graaf).

UPDATE 24-6-2011

BERICHT 23-6-2011
Op de eerste trainingsdag van de TT heeft de KNMV in Assen bekend gemaakt dat MON-directeur Johan Becker per 15 september overstapt naar de KNMV. Hij is de opvolger van technisch directeur Irma Dijksterhuis, die de KNMV gaat verlaten. Becker (54) is sinds twaalf jaar directeur bij de MON. Hij heeft, samen met de KNMV, veel contacten met allerlei overheidsinstanties gehad over het veiligstellen van accommodaties. Dat zal ook één van zijn belangrijkste taken bij de KNMV zijn. Met de aanstelling van Becker heeft de KNMV een 100%-motorsportliefhebber binnengehaald.

Barry Veneman (34) wordt per 1 januari fulltime bondscoach voor de wegrace bij de KNMV. Als zodanig is hij de opvolger van Hennie Lentink. De KNMV was op zoek naar iemand die geen verdere commerciële bindingen binnen de wegracewereld heeft. Zoals bekend is Lentink actief met CRT, dat de KNMV Cup organiseert alsmede allerlei circuitdagen. Veneman zal aan het eind van dit seizoen stoppen met de actieve wedstrijdsport. Veneman is de tweede bondscoach op de loonlijst van de KNMV. Leon Giesbers vervult deze functie al enkele jaren voor de cross.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.