zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MON-directeur en Barry Veneman naar de KNMV UPDATE

Van links naar Barry Veneman, Johan Becker en Leon Giesbers (foto: Ad van de Graaf).

UPDATE 24-6-2011

BERICHT 23-6-2011
Op de eerste trainingsdag van de TT heeft de KNMV in Assen bekend gemaakt dat MON-directeur Johan Becker per 15 september overstapt naar de KNMV. Hij is de opvolger van technisch directeur Irma Dijksterhuis, die de KNMV gaat verlaten. Becker (54) is sinds twaalf jaar directeur bij de MON. Hij heeft, samen met de KNMV, veel contacten met allerlei overheidsinstanties gehad over het veiligstellen van accommodaties. Dat zal ook één van zijn belangrijkste taken bij de KNMV zijn. Met de aanstelling van Becker heeft de KNMV een 100%-motorsportliefhebber binnengehaald.

Barry Veneman (34) wordt per 1 januari fulltime bondscoach voor de wegrace bij de KNMV. Als zodanig is hij de opvolger van Hennie Lentink. De KNMV was op zoek naar iemand die geen verdere commerciële bindingen binnen de wegracewereld heeft. Zoals bekend is Lentink actief met CRT, dat de KNMV Cup organiseert alsmede allerlei circuitdagen. Veneman zal aan het eind van dit seizoen stoppen met de actieve wedstrijdsport. Veneman is de tweede bondscoach op de loonlijst van de KNMV. Leon Giesbers vervult deze functie al enkele jaren voor de cross.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen