Bayliss test nieuwe Ducati Superbike

Ducati zet alles op alles om de nieuwe Superbike te doen laten slagen. En die kans is erg groot als je iemand zoals Troy Bayliss in huis hebt. De drievoudige WK Superbike-kampioen testte drie dagen op Mugello met de nieuwe Duc. Bayliss: “Alles wat ik kan zeggen is dat de nieuwe Ducati een beest is en dat je waar voor je geld krijgt! Er zit ongelooflijk veel potentie in deze motorfiets.”

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?