zondag 5 februari 2023

MON zoekt medewerker administratie/communicatie

Heb jij een commerciële insteek en kun je enthousiast naar buiten treden? Heb je goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift), gevoel voor automatisering, heb je kennis van social media en wil je soms ook best buiten de reguliere werktijden werken? Dan is de functie Medewerker Administratie en Communicatie binnen de Motor Organisatie Nederland, kortweg MON, wellicht iets voor je.

De MON biedt naar eigen zeggen een uitdagende functie aan in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen ontplooiing van initiatieven in een voortdurend veranderde motorsport. Ze bieden een salaris dat in overeenstemming is met de cao van de WOS (Werkgevers Organisatie Sport) schaal 5 (van € 1764 tot en met € 2285 afhankelijk van ervaring en competenties). Het betreft een baan voor 38 uur.

Schriftelijke sollicitaties met CV kunnen tot 15 augustus 2012 worden gestuurd naar Motorsport Organisatie Nederland, ter attentie van bondsmanager MON, per adres postbus 175, 5430 AD Cuijk. Meer informatie: www.mon.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen