MON zoekt medewerker administratie/communicatie

Heb jij een commerciële insteek en kun je enthousiast naar buiten treden? Heb je goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift), gevoel voor automatisering, heb je kennis van social media en wil je soms ook best buiten de reguliere werktijden werken? Dan is de functie Medewerker Administratie en Communicatie binnen de Motor Organisatie Nederland, kortweg MON, wellicht iets voor je.

De MON biedt naar eigen zeggen een uitdagende functie aan in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen ontplooiing van initiatieven in een voortdurend veranderde motorsport. Ze bieden een salaris dat in overeenstemming is met de cao van de WOS (Werkgevers Organisatie Sport) schaal 5 (van € 1764 tot en met € 2285 afhankelijk van ervaring en competenties). Het betreft een baan voor 38 uur.

Schriftelijke sollicitaties met CV kunnen tot 15 augustus 2012 worden gestuurd naar Motorsport Organisatie Nederland, ter attentie van bondsmanager MON, per adres postbus 175, 5430 AD Cuijk. Meer informatie: www.mon.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.