zaterdag 24 februari 2024

Eindelijk ‘normaal’ door Westerscheldetunnel

Goed nieuws voor motorrijders die regelmatig door de Westerscheldetunnel moeten. Je hoeft niet langer te zoeken naar kleingeld of de door velen vervloekte ‘t-tag’ te gebruiken. Het bedrijf Movenience komt namelijk met de M-card. Movenience is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel en gevestigd in Goes.

Motorrijders kunnen met de M-card vanaf nu snel en eenvoudig betalen voor het gebruik van de tunnel. Een tolgaarder scant de kaart en het tolgeld wordt automatisch van het tegoed afgeboekt.

Je kunt de m-card kosteloos aanvragen bij Movenience. Al in het bezit van een ‘t-tag’? Je mag die tag kosteloos omruilen voor een m-card maar dat hoeft niet. En nog meer goed nieuws, met de m-card is na de 150ste passage de veelgebruikerskorting van twintig procent gewoon van toepassing.

Surf voor meer informatie naar www.westerscheldetunnel.nl.

Foto: westerscheldetunnel.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen