Eindelijk ‘normaal’ door Westerscheldetunnel

Goed nieuws voor motorrijders die regelmatig door de Westerscheldetunnel moeten. Je hoeft niet langer te zoeken naar kleingeld of de door velen vervloekte ‘t-tag’ te gebruiken. Het bedrijf Movenience komt namelijk met de M-card. Movenience is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel en gevestigd in Goes.

Motorrijders kunnen met de M-card vanaf nu snel en eenvoudig betalen voor het gebruik van de tunnel. Een tolgaarder scant de kaart en het tolgeld wordt automatisch van het tegoed afgeboekt.

Je kunt de m-card kosteloos aanvragen bij Movenience. Al in het bezit van een ‘t-tag’? Je mag die tag kosteloos omruilen voor een m-card maar dat hoeft niet. En nog meer goed nieuws, met de m-card is na de 150ste passage de veelgebruikerskorting van twintig procent gewoon van toepassing.

Surf voor meer informatie naar www.westerscheldetunnel.nl.

Foto: westerscheldetunnel.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.