maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herfst bij Harley-Davidson

De herfstcollectie kenmerkt zich door de veelzijdigheid van de producten. De kleding is uitgerust om de veranderlijke weersomstandigheden van het najaar aan te kunnen. Of het nu buiten erg koud of juist lekker behaaglijk is. Daarnaast is de motorkledinglijn stijlvol en functioneel.
De herfstcollectie voor heren is voorzien van ademende en waterdichte stof. Zelfs de fleecestoffen houden de regen tegen! In de lijn voor de dames komen we vooral drie-in-één-kledingstukken tegen. Deze zijn geschikt om in elk weertype te dragen.

Alle artikelen zijn beschikbaar bij de Authorized Harley-Davidson Dealers. Meer informatie en de volledige kledinglijn vind je op http://motorclothes.harley-davidson.eu.

 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelMoto2 en Moto3 teams
Volgend artikelMooie kans voor Zeelen

Gerelateerde artikelen