Herfst bij Harley-Davidson

De herfstcollectie kenmerkt zich door de veelzijdigheid van de producten. De kleding is uitgerust om de veranderlijke weersomstandigheden van het najaar aan te kunnen. Of het nu buiten erg koud of juist lekker behaaglijk is. Daarnaast is de motorkledinglijn stijlvol en functioneel.
De herfstcollectie voor heren is voorzien van ademende en waterdichte stof. Zelfs de fleecestoffen houden de regen tegen! In de lijn voor de dames komen we vooral drie-in-één-kledingstukken tegen. Deze zijn geschikt om in elk weertype te dragen.

Alle artikelen zijn beschikbaar bij de Authorized Harley-Davidson Dealers. Meer informatie en de volledige kledinglijn vind je op http://motorclothes.harley-davidson.eu.

 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.