Moriwaki Cup hofleverancier Rookies Cup

Het succes van de Honda 250 Moriwaki Junior Cup gaat maar door. Eerst werd al bekend dat twee rijders zeker zijn van een plaats tijdens de selectie van de Red Bull Rookies Cup 2014. Nu kunnen we melden dat er maar liefst zeven rijders uit de Moriwaki zijn geselecteerd voor de Rookies Cup-selectie. Vanuit de organisatie zijn koplopers Angelo Licciardi en Robert Schotman voorgedragen voor de selectie.

 

De nauwe samenwerking met de Red Bull Rookies heeft tot gevolg dat ook Pedro Nuno, Dario Snel, Phillip Freitag, Patrik Pulkkinen en Harun Çabuk een uitnodiging hebben ontvangen.

 

Peter Clifford van Red Bull Rookies Cup: “We zijn zeer onder de indruk van de Moriwaki 250 Junior Cup, zodat het voor ons een logische stap was om een aantal van die coureurs uit te nodigen. Voor ons is de Moriwaki Cup een uitstekend opstapplatform voor jonge coureurs, het heeft namelijk veel elementen van de Red Bull MotoGP Rookies Cup.”

 

Het Red Bull-selectie-event vindt op 16, 17 en 18 oktober plaats op een nader bekend te maken circuit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.