13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Podium voor Deroue!

Op het Motorland Aragon circuit is Scott Deroue gisteren na een zwaarbevochten race als tweede over de finish gekomen. Deroue moest alleen Karel Hanika voor zich laten, maar kwam wel als eerste van een groep achtervolgers over de streep. In een traditioneel spannende Red Bull-race ontstond er een kopgroep van acht rijders waaronder Deroue die in de zevende ronde de leiding overnam maar na een foutje terugviel naar plaats zes.

 

Een ronde later had Deroue alle geluk van de wereld toen een rijder voor hem ten val kwam. Hanika profiteerde daarvan en een gaatje wist te slaan. De achtervolgende groep bestaande maakte het elkaar te lastig om Hanika nog te bedreigen.

 

Deroue: “Uiteraard ben ik tevreden. Ik wist dat ik op sommige plekken snel was. In de training had ik wat moeite met wat langzame bochten maar na tips van Joan Veijer ging het beter. Ik had pech dat iemand voor me viel want ik had graag met Hanika voor de winst willen rijden.”

 

Vanmiddag om 15.30 uur staat de laatste race op het programma.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen