MotoGP: Aftellen begonnen

Waar eerder al de definitieve kalender voor de Grand Prix bekend werd gemaakt, komt het nu echt dichterbij. Zal Maverick Viñales indruk blijven maken nadat hij zijn naam al boven aan de lijst plaatste in de eerste testdagen bij zijn nieuwe werkgever? Hoe doen die Ducati’s het zónder vleugels? Komt de échte GP17 al in de eerste test tevoorschijn of pas tijdens het eerste raceweekend in Qatar? We zien het vanaf eind deze maand! 

 

MotoGP Officiële testdata  
Sepang International Circuit  30 januari – 1 februari
Phillip Island Grand Prix Circuit   15-17 februari
Losail International Circuit  10-12 maart
Moto2  / Moto3 Officiële testdata  
Circuit van Jerez  8 – 10 maart 
Losail International Circuit   17-19 maart

        

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.