MOTOGP Oostenrijk in beeld

Dit is geen foto van Brad Binder, te herkennen aan de 33/BB op de laars, die tijdens de race van de Grote Prijs van Oostenrijk is gemaakt. Deze foto is gemaakt tijdens de tweede vrije training. Op dat moment was de Red Bull Ring ook drijfnat. Net zoals op het einde van de wedstrijd. Tijdens die training maakte Binder net zoals al zijn collega’s wel gebruik van Michelin-regenbanden. In de wedstrijd deed hij dat niet. Nee, Brad nam een reuze gok, door met nog maar drie rondjes te gaan, niet van machine en banden te wisselen.

Geen regenbanden voor een IJskonijn

Met slickbanden rijden op nat asfalt is als rijden op ijs. Maar de koele Zuid-Afrikaan klaarde de klus. Daar had hij dus geen regenbanden voor nodig. En dat is heel knap te noemen. Zo scoorde Brad als een echt ijskonijn een meer dan gedenkwaardige GP-zege!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?