dinsdag 16 juli 2024

MotoGP van Duitsland: alle schema’s voor een top raceweekeinde!

Komend weekeinde wordt het op de Duitse Sachsenring puur spektakel: de tiende ronde van het seizoen staat voor de deur!

De MotoGP maakt zich op voor weer een weekend vol spanning en adrenaline: het is de beurt aan de Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Op de Sachsenring begint het weekend met de traditionele persconferentie op donderdag 16 juni om 17.00 uur in aanwezigheid van Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), Aleix Espargaró (Aprilia Racing), Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) en Jack Miller (Ducati Lenovo Team), die zojuist is aangekondigd als de nieuwe KTM-coureur.

MotoGP Catalonië: Fabio Quartararo in topvorm

Op vrijdag begint het op 9.00 uur met de vrije training. De middagsessies gaan om 13.15 uur van start, te beginnen met de Moto3 en vervolgens de MotoGP en Moto2.

De zaterdag trappen we om 09.00 uur of met FP3. De kwalificatie voor de drie klassen staat vanaf 12.35 uur op het programma. Dan worden de startopstellingen voor de races van de drie categorieën bepaald.

Op zondag wordt er vanaf 9.10 uur weer geracet voor de warming-up, die voorafgaat aan de Moto3-race die om 11.00 uur begint. De Moto2-race begint om 12.20 uur en we sluiten af met de MotoGP-race, die om 14.00 uur begint.

Klik hier voor de tijdschema’s om het volledige programma van de GP van Duitsland te bekijken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen