Motorcross op Hemelvaartsdag

Nog niets gepland voor Hemelvaartsdag? In Rhenen vindt dan het ONK Motocross voor zijspannen plaats op Circuit Kwintelooyen, een door flink hoogteverschil buitenlands ogende baan. Er wordt die dag gereden in de Zijspannen MX3 en quads en als aanvulling nog in de Internationale MX2 jeugd klasse.

De wedstrijden beginnen om 12.00 uur, de trainingen al om 9.00 uur. Toegang voor volwassenen is 15 euro, kinderen tot 16 jaar betalen 5 euro en parkeren is gratis. Rhenen ligt lekker centraal, dus als je nou een half dagje niks te doen zou hebben is het een leuke invulling. Het terrein ligt aan de Oude Veensegrindweg in Rhenen, voor elke navigatie wel te vinden. Meer informatie: www.macro-rhenen.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.