13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorcross op Hemelvaartsdag

Nog niets gepland voor Hemelvaartsdag? In Rhenen vindt dan het ONK Motocross voor zijspannen plaats op Circuit Kwintelooyen, een door flink hoogteverschil buitenlands ogende baan. Er wordt die dag gereden in de Zijspannen MX3 en quads en als aanvulling nog in de Internationale MX2 jeugd klasse.

De wedstrijden beginnen om 12.00 uur, de trainingen al om 9.00 uur. Toegang voor volwassenen is 15 euro, kinderen tot 16 jaar betalen 5 euro en parkeren is gratis. Rhenen ligt lekker centraal, dus als je nou een half dagje niks te doen zou hebben is het een leuke invulling. Het terrein ligt aan de Oude Veensegrindweg in Rhenen, voor elke navigatie wel te vinden. Meer informatie: www.macro-rhenen.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelAGV 2.0
Volgend artikelPure kunst

Gerelateerde artikelen