Pure kunst

Je vindt je Panigale maar gewoontjes? Kunnen we begrijpen. Ahum… Speciaal voor deze groep heeft Marchesini de nieuwe M10R tienspaaks lichtgewicht velgenset ontwikkeld. De velgen hebben een nieuw en bijzonder 3D-smeedproces ondergaan. Een set aluminium Kompe M10R wielen weegt daarom slechts 8.950 gram, een magnesium set zit daar nog verder onder met 7.800 gram.

Meer informatie over deM10R? Leverbaar in aluminium en magnesium, geschikt voor zowel straat- als circuitgebruik, beschikbaar in de maten 3.50 x 17” en  6.00 x 17” en verkrijbaar in de kleuren mat zwart, glanzend zwart en goud. Een aluminium set is verkrijgbaar voor 1806 euro, een set magnesiumwielen voor 2449 euro. Alle informatie is te verkrijgen via www.hocoparts.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?