13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pure kunst

Je vindt je Panigale maar gewoontjes? Kunnen we begrijpen. Ahum… Speciaal voor deze groep heeft Marchesini de nieuwe M10R tienspaaks lichtgewicht velgenset ontwikkeld. De velgen hebben een nieuw en bijzonder 3D-smeedproces ondergaan. Een set aluminium Kompe M10R wielen weegt daarom slechts 8.950 gram, een magnesium set zit daar nog verder onder met 7.800 gram.

Meer informatie over deM10R? Leverbaar in aluminium en magnesium, geschikt voor zowel straat- als circuitgebruik, beschikbaar in de maten 3.50 x 17” en  6.00 x 17” en verkrijbaar in de kleuren mat zwart, glanzend zwart en goud. Een aluminium set is verkrijgbaar voor 1806 euro, een set magnesiumwielen voor 2449 euro. Alle informatie is te verkrijgen via www.hocoparts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen