MX-selectie 2014 bekend

MX-bondscoach Marcel Hartman heeft zijn talentenselectie voor 2014 bekend gemaakt. Met Raf Meuwissen, Raivo Dankers, Roan van de Moosdijk, Bas Vaessen, Davy Pootjes, Freek van der Vlist en Jaap Corneth zitten er veel bekende gezichten bij. Zij zaten in 2013 al bij de selectie.

Max Engelen, uitkomend in de 125cc-klasse, is de nieuwkomer. Brian Bogers en Micha Boy de Waal hebben de selectie verlaten. Beide rijders hebben besloten hun vleugels uit te slaan als MX2-rijders onder de hoede van het fulltime professioneel HSF Logstics Motorsport Team.

Ook komend jaar zal Hartman zijn pupillen zeker niet sparen. “Stilstand is achteruitgang”, aldus de bondscoach. “Reken op een pittige winterstage in twee delen, met volop aandacht voor fysieke training. Daarnaast volgen er diverse trainingsweekenden op uitdagende circuits om bochtentechniek, rijstijl, vechtlust en uithoudingsvermogen nóg verder aan te scherpen.”

De selectie voor 2014:
Raivo Dankers (85cc, grote wielen)
Raf Meuwissen (85cc, grote wielen)
Roan van de Moosdijk (85cc, grote wielen)
Max Engelen (125cc)    
Davy Pootjes (125cc)
Bas Vaessen (125cc)
Jaap Corneth (MX2)
Freek van der Vlist (MX2)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.