Suzuki komt met zwarte Intruder’s

Geen nieuw model, maar gelukkig wel Suzuki-nieuws. De Japanse fabrikant komt met de C800B (foto boven), C1500BT en de M1800RBZ in een Black Edition. Inderdaad zwart, van remhendel tot aan achterlicht.  De nieuwe Suzuki Intruder Black Editions zullen begin 2014 bij de dealers staan. De prijsstellingen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Intruder C1500BT Black Edition

Intruder M1800RBZ Black Edition

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?