MXGP blijft bij de NOS

Ja, de timing is wat vreemd… Want wanneer er weer een MXGP gereden gaat worden, durft niemand te zeggen maar als het zover is, hebben we goed nieuws. De Nederlandse motorcross-fan hoeft namelijk ook dit seizoen niets te missen van de verrichtingen van Glenn Coldenhoff en natuurlijk Jeffrey Herlings (foto).

De MXGP-organisatie heeft namelijk aangekondigd dat de NOS ook in 2020 alle wedstrijden rechtstreeks uit zal zenden. De NOS meldde dit zelf overigens al eerder, maar een bevestiging van de organisatie liet lang op zich wachten.

De eerste twee rondes van het seizoen werden begin maart nog wel afgewerkt, in het Engelse Matterley Basin en Valkenswaard was Herlings de sterkste. Daarna kwam ook de MXGP stil te liggen.

Hoe dan ook, mocht het seizoen op enig moment hervat worden, dan is dat dus bij de NOS te zien. De zender richt zich sinds het grote MXGP-succes van Jeffrey Herlings al meer en meer op de cross. Sinds 2017 worden de wedstrijden bijvoorbeeld live uitgezonden op televisie dan wel online.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL