vrijdag 23 februari 2024

MXGP-kalender 2020 is rond

Het blijft raar om dit te zeggen midden september, wanneer normaal de MXGP er zo’n beetje op zit. Vorig jaar rond deze tijd moest enkel nog de Motocross of Nations op Assen verreden worden. Hoe anders is dat nu! Hieronder zie je namelijk de volledige 2020-kalender. De oplettende lezer zal direct de wedstrijd in Argentinië missen.

Klopt helemaal, die gaat in 2020 niet door (in 2021 en 2022 wel). Geen verrassing, toch jammer… Aan de andere kant, deze wedstrijd zou pas 21/22 november verreden worden, waardoor het MXGP-seizoen wel extreem intensief zou zijn en bovendien bijzonder laat klaar zou zijn.

Of er op Lommel publiek mag komen, is nog niet duidelijk.

MXGP-kalender 2020
27 september – Mantova – Italië
30 september – Mantova – Italië
4 oktober – Mantova – Italië

11 oktober – intu Xanadú-Arroyomolinos – Spanje

18 oktober – Lommel – België
21 oktober – Lommel -België
25 oktober – Lommel – België

1 November – Pietramurata – Italië
4 November – Pietramurata – Italië
8 November – Pietramurata – Italië

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen