MXGP op Motors TV

Echte fans gaan natuurlijk naar Valkenswaard en Lierop maar voor de thuisblijvers (en voor de andere GP’s) is er goed nieuws. Het WK Motorcross MX1/2 is ook komend seizoen rechtstreeks te volgen op Motors TV. Erik Eggens, Frank Weeink en Remy van Rees zullen het commentaar verzorgen. Het MX-seizoen kent een vliegende start met in april liefst drie wedstrijden waaronder de Grand Prix van Nederland, op Tweede Paasdag in Valkenswaard.

Ronde 1 – Nederland: Maandag 9 april, vanaf 12:00 uur
Ronde 2 – Bulgarije: Zondag 22 april, vanaf 11:00 uur
Ronde 3 – Italië: Zondag 29 april, vanaf 12:00 uur

Meer informatie, ook over het abonnement, is te vinden op www.motorstv.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.