Moto Morini officieel terug!

Nieuw jaar, nieuwe leiding, nieuwe plannen. Zou alles volgens plan verlopen, dan ziet de toekomst voor Moto Morini er voor het eerst in lange tijd rooskleurig uit. Uit de smeulende resten van het ‘oude nieuwe’ Morini is een nieuw bedrijf opgestart die het met een andere aanpak beter voor elkaar zou moeten hebben. Zo is het gedaan met de dealers en importeurs en koop je voortaan dus een motor direct bij de fabriek. Dat wil niet zeggen dat je ook naar Italië zal moeten als je er eentje zou willen hebben, want de fabriek maakt wel gebruik van zogeheten service punten die de rol van de dealers overnemen.

Het nieuwe model, de ‘Rebello’, is vooralsnog voornamelijk in nevelen gehuld. Zou je er eentje willen, dan kun je per veiling een van de 200 ‘aandelen’ kopen. Dit is in feite een aanbetaling en het bewijs dat je er eentje bemachtigd hebt en kan dus een fractie kosten van de totaalprijs van 13.990,- die de nieuwe telg kosten gaat. Gedurende de veiling, die op 14 april afloopt, geeft de fabriek steeds meer informatie en beeld vrij via www.motomorinimotorcycles.eu. De Rebello is het eerste model van de herstart, zodra de zaak weer rolt zullen ook weer Corsaro’s, Scramblers en Granpasso’s het levenslicht zien.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?