13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Morini officieel terug!

Nieuw jaar, nieuwe leiding, nieuwe plannen. Zou alles volgens plan verlopen, dan ziet de toekomst voor Moto Morini er voor het eerst in lange tijd rooskleurig uit. Uit de smeulende resten van het ‘oude nieuwe’ Morini is een nieuw bedrijf opgestart die het met een andere aanpak beter voor elkaar zou moeten hebben. Zo is het gedaan met de dealers en importeurs en koop je voortaan dus een motor direct bij de fabriek. Dat wil niet zeggen dat je ook naar Italië zal moeten als je er eentje zou willen hebben, want de fabriek maakt wel gebruik van zogeheten service punten die de rol van de dealers overnemen.

Het nieuwe model, de ‘Rebello’, is vooralsnog voornamelijk in nevelen gehuld. Zou je er eentje willen, dan kun je per veiling een van de 200 ‘aandelen’ kopen. Dit is in feite een aanbetaling en het bewijs dat je er eentje bemachtigd hebt en kan dus een fractie kosten van de totaalprijs van 13.990,- die de nieuwe telg kosten gaat. Gedurende de veiling, die op 14 april afloopt, geeft de fabriek steeds meer informatie en beeld vrij via www.motomorinimotorcycles.eu. De Rebello is het eerste model van de herstart, zodra de zaak weer rolt zullen ook weer Corsaro’s, Scramblers en Granpasso’s het levenslicht zien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelMXGP op Motors TV
Volgend artikelOh wat zijn we braaf

Gerelateerde artikelen