13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MXGP Rusland: Waarom deze tweede plek van Herlings zo anders is

Jeffrey Herlings op het MXGP-podium. Het is zo’n vertrouwd beeld en het klinkt zo gewoon voor iedereen, maar dat is het natuurlijk nooit in een wereldkampioenschap. En al helemaal niet als je weet wat Herlings in de laatste jaren allemaal meemaakte. Het heeft hem veranderd, naast én op de baan en precies dat maakt dit podium zo anders. Drie uit drie in de MXGP-voorbereidingswedstrijden voor Jeffrey Herlings. Wie niet beter wist, zou denken dat er in 2021 helemaal niets veranderd...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen