13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Indian Motorcycle X Wheels & Waves Limited Edition Hedon-helm winnen?

Dat de 10e editie van Wheels & Waves is afgelast vanwege strengere COVID-maatregelen in Frankrijk beperkingen is ontiegelijk balen. Daarom hebben Indian Motorcycle, Wheels & Waves en Hedon Helmets een wedstrijd bedacht waarmee je Limited-Edition-helmen kunt winnen. Zo proberen ze gedrieën de geest van Wheels & Waves levend te houden.

Slechts negen uit een zeer exclusieve oplage van 50 die worden geproduceerd, zijn beschikbaar om te winnen. De helmen worden dus een echte collector’s item. Motorrijders die Biarritz dit jaar niet kunnen bezoeken krijgen zo de kans om iets te bezitten dat de essentie van het festival viert – creativiteit, zelfexpressie en de scene rondom de motorcultuur.

Test 2022 Indian FTR R Carbon: Bochtentracker

De exclusieve Hedonhelmen en -kleding vieren drie speciale verjaardagen; de 120e verjaardag sinds de oprichting van Indian Motorcycles in 1901, 10 jaar Wheels & Waves en het 5e jaar van Indian Motorcycle als hoofdsponsor van Wheels & Waves, waarmee een partnerschap van zes jaar wordt voortgezet.

De helm is ontworpen door Jérôme Allé, medeorganisator van Wheels & Waves, en Alain Rehm, die de FTR gestileerd heeft. Negen helmen worden in een wedstrijd toegekend aan één willekeurig gekozen winnaar uit elk van de hieronder vermelde deelnemende landen.

  • België
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Luxemburg
  • Nederland
  • Portugal
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk

Deze wedstrijd staat open voor alle inwoners van deze landen. Deelname is eenvoudig door de onderstaande website te bezoeken:

Klik hier voor deelname.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen