Indian Motorcycle X Wheels & Waves Limited Edition Hedon-helm winnen?

Dat de 10e editie van Wheels & Waves is afgelast vanwege strengere COVID-maatregelen in Frankrijk beperkingen is ontiegelijk balen. Daarom hebben Indian Motorcycle, Wheels & Waves en Hedon Helmets een wedstrijd bedacht waarmee je Limited-Edition-helmen kunt winnen. Zo proberen ze gedrieën de geest van Wheels & Waves levend te houden.

Slechts negen uit een zeer exclusieve oplage van 50 die worden geproduceerd, zijn beschikbaar om te winnen. De helmen worden dus een echte collector’s item. Motorrijders die Biarritz dit jaar niet kunnen bezoeken krijgen zo de kans om iets te bezitten dat de essentie van het festival viert – creativiteit, zelfexpressie en de scene rondom de motorcultuur.

Test 2022 Indian FTR R Carbon: Bochtentracker

De exclusieve Hedonhelmen en -kleding vieren drie speciale verjaardagen; de 120e verjaardag sinds de oprichting van Indian Motorcycles in 1901, 10 jaar Wheels & Waves en het 5e jaar van Indian Motorcycle als hoofdsponsor van Wheels & Waves, waarmee een partnerschap van zes jaar wordt voortgezet.

De helm is ontworpen door Jérôme Allé, medeorganisator van Wheels & Waves, en Alain Rehm, die de FTR gestileerd heeft. Negen helmen worden in een wedstrijd toegekend aan één willekeurig gekozen winnaar uit elk van de hieronder vermelde deelnemende landen.

  • België
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Luxemburg
  • Nederland
  • Portugal
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk

Deze wedstrijd staat open voor alle inwoners van deze landen. Deelname is eenvoudig door de onderstaande website te bezoeken:

Klik hier voor deelname.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.