MXoN-helden géén Sportploeg van het Jaar

Voor het eerst in de geschiedenis de Motocross of Nations winnen, blijkt helaas niet voldoende te zijn om Sportploeg van het Jaar te worden. Een trieste constatering, maar het is niet anders zo bleek gisterenavond toen de vakjury haar keuze bekend maakte.

Het Nederlands vrouwenelftal, Ajax, de roeiers van de dubbelvier en de baanwielrenners op de teamsprint maken nog wel kans op deze titel. Tijdens het Sportgala op 18 december wordt duidelijk wie zich Sportploeg van het Jaar mag noemen. Voor ons is dat echter gewoon TeamNL met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Calvin Vlaanderen.

De crossers zijn overigens niet de enige die afvielen. Dat gold bijvoorbeeld ook voor de nationale hockeydames en -heren en zelfs voor het Nederlands voetbalelftal. Vorig jaar maakte Jeffrey Herlings kans om Sportman van het Jaar te worden, maar dat werd uiteindelijk schaatser Kjeld Nuis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL