Nationale motocross Joure afgelast

De voor komende zondag geplande Nationale motocross-wedstrijd in Joure gaat niet door. Bij de gemeente Skasterlân (Joure) zijn na eerdere wedstrijden dit seizoen klachten binnengekomen over geluidoverlast, waarbij er een overschrijding is geweest van de geluidnorm in de vergunning die de organiserende club heeft.

Met de wet op de zondagsrust accepteert de lokale overheid geen wedstrijd komende zondag. Er zal verder overleg worden gepleegd tussen de KNMV Commissie ROM en de club om de vergunning voor de toekomst op orde te krijgen zodat dergelijke situaties niet meer zullen voorkomen. Helaas zal het niet lukken om de vergunning voor komende zondag al rond te krijgen en zal de wedstrijd daarom niet doorgaan.

Bron: KNMV
Foto: KTM

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.