dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nationale motocross Joure afgelast

De voor komende zondag geplande Nationale motocross-wedstrijd in Joure gaat niet door. Bij de gemeente Skasterlân (Joure) zijn na eerdere wedstrijden dit seizoen klachten binnengekomen over geluidoverlast, waarbij er een overschrijding is geweest van de geluidnorm in de vergunning die de organiserende club heeft.

Met de wet op de zondagsrust accepteert de lokale overheid geen wedstrijd komende zondag. Er zal verder overleg worden gepleegd tussen de KNMV Commissie ROM en de club om de vergunning voor de toekomst op orde te krijgen zodat dergelijke situaties niet meer zullen voorkomen. Helaas zal het niet lukken om de vergunning voor komende zondag al rond te krijgen en zal de wedstrijd daarom niet doorgaan.

Bron: KNMV
Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen