donderdag 18 april 2024

Nationale motocross Joure afgelast

De voor komende zondag geplande Nationale motocross-wedstrijd in Joure gaat niet door. Bij de gemeente Skasterlân (Joure) zijn na eerdere wedstrijden dit seizoen klachten binnengekomen over geluidoverlast, waarbij er een overschrijding is geweest van de geluidnorm in de vergunning die de organiserende club heeft.

Met de wet op de zondagsrust accepteert de lokale overheid geen wedstrijd komende zondag. Er zal verder overleg worden gepleegd tussen de KNMV Commissie ROM en de club om de vergunning voor de toekomst op orde te krijgen zodat dergelijke situaties niet meer zullen voorkomen. Helaas zal het niet lukken om de vergunning voor komende zondag al rond te krijgen en zal de wedstrijd daarom niet doorgaan.

Bron: KNMV
Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen