Nederlanders in top-30

In de Junior Manx GP race zijn zowel Peter Heijmans als Michael Hofman in de top-30 geëindigd. Honda-coureur Heijmans reed naar een 22ste stek, terwijl Hofman goed was voor positie 30. In totaal kwamen er zeventig man aan de finish van de Junior Manx GP.

Hofman op zijn Kawasaki ZX-6R haalde een veruit beter gemiddelde tijdens deze race met 105,880 mph (= 170,4 km/u) dan hij in de nieuwkomerswedstrijd deed. Ook Heijmans ging harder rond en kwam nu uit op 106,887 mph (= 172,0 km/u). De Junior-wedstrijd werd overigens gewonnen door Wayne Kirwan met 113,986 mph (= 183,4 km/u).
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.